Home 112 regio Recherche zoekt getuigen overval woning Aakpad Amsterdam

Recherche zoekt getuigen overval woning Aakpad Amsterdam

Amsterdam – Op het Aakpad in Amsterdam Noord heeft op 7 januari een woningoverval plaatsgevonden. De bewoner is hierbij gewond geraakt en in het ziekenhuis behandelt aan zijn verwondingen. De recherche heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

ond 17.00 uur wordt er bij de bewoner aangebeld. Hij doet de deur open en ziet twee mannen met oranje jassen aan. Het slachtoffer denkt dat het kleding is geweest van een bezorgservice. Het slachtoffer wordt direct zijn woning ingeduwd en ziet dat een van de verdachten een vuurwapen in zijn handen heeft. In de woning ontstaat een worsteling waardoor het slachtoffer gewond raakt aan zijn hoofd. Na de worsteling verlaten de verdachten de woning, mogelijk in de richting van het winkelcentrum. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandelt aan zijn verwondingen, maar kon na behandeling weer naar huis. Het slachtoffer en zijn gezin zijn erg geschrokken van de overval.

Getuigenoproep

De recherche is op de hoogte van het feit dat er in de buurt door een stichting gecollecteerd werd. Deze collectanten droegen ook gekleurde hesjes, maar hebben niks met de overval te maken. De recherche is op zoek naar camera en of dashcambeelden in de omgeving van het Aakpad. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet met de recherche gesproken? Neem contact op met 0900 8844 of anoniem via 0800 7000.

Facebook Commentaar

Vorig artikelStrooien in Haarlem
Volgend artikelStarterslening in Hoorn: kom jij in aanmerking?