Home Bedrijf van de week Bedrijf van de week Autoservice Langedijk

Bedrijf van de week Autoservice Langedijk

Afgelopen week ben ik redacteur van Dijk en Waard Nieuws op bezoek geweest bij Autoservice Langedijk om eens een kijkje te nemen hoe het er hier aan toe gaat.
Ik kwam aan en werd meteen vriendelijk ontvangen door Renzo Roede. Na eerst een lekker bakkie cappuccino te hebben gedronken heb ik aan Renzo gevraagd hoelang hij al bezig is als garage in Broek op Langedijk.
Autoservice Langedijk is gestart in december 2008 en heeft zich in de jaren gespecialiseerd in campers. Speciaal voor het camperonderhoud heeft hij een verlengde brug om de campers te kunnen repareren, ook zijn er verhoogde spanten in het bedrijf in verband met de hoogte van de campers.
De campers worden meestal maar in een aantal maanden van het jaar onderhouden en dat is meestal voor dat de vakanties beginnen en uiteraard ook na terugkomst van vakantie.
Heel vaak kom het voor dat de campereigenaren diesel in plaats van water in de watertank gooien, dit komt omdat de vulgaten vlak bij elkaar zitten. Autoservice Langedijk is in Nederland de vertegenwoordiger van Diesolan, dit is een product die de watertank en kranen weer perfect schoonmaakt. Het schoonmaken van de tank vereist wel een beetje knowhow want er zijn meerdere stappen nodig om het grondig schoon te maken. Autoservice Langedijk help u graag.
Autoservice Langedijk is aangesloten bij de Bovag dus u kunt erop vertrouwen dat ze een goede service verlenen. Ook voor APK keuringen kunt u bij Autoservice Langedijk terecht een keuring kost slechts € 29,95 ook voor de camper maar dat is dan € 80 inclusief roetmeting.
Al met al is het een aanrader om eens langs te gaan bij Autoservice Langedijk.


 

 

 

 
 
 
 

Facebook Commentaar

Vorig artikelBibliotheek is sinds 17 augustus weer open op de reguliere openingstijden
Volgend artikelMiljoenen rivierkreeften overspoelen Langedijk, maar het is ook lekker om te eten!