Home Cultuur Kindertheater: Aadje Piraat viert feest

Kindertheater: Aadje Piraat viert feest

Theater de Binding heeft deze zomer een Kindertheaterprogramma. De laatste voorstelling in de serie is:
Aadje Piraat viert feest! (4+)
 
Avonturiers opgelet! Op dinsdag 1 september komt Aadje Piraatje naar Theater de Binding in Zuid-Scharwoude. Om 15:00 speelt Ton Meijer een spannende theatervoorstelling gebaseerd  op het boek van Marjet Huiberts en Sieb Posthuma; Aadje Piraat in gevaar. Ton Meijer vertelt, zingt en speelt.
Samen met de kinderen gaat Theaterduizendpoot Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. Als echte piraten starten we met een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. Ton vertelt over Aadje zijn verjaardag, deze vieren we samen zingend. Daarna zal Ton een tand laten trekken door het publiek, Aadje heeft namelijk last van een wiebeltand. En wat gebeurt er als we in een storm terecht komen…
 
Ton weet op een weergaloze manier zijn liefde voor kunst en muziek over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.
 
Een uur voor aanvang zijn alle kinderen, ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en/of begeleiders welkom in de theaterfoyer. Voor en na de voorstelling is er de mogelijkheid om allerlei piratenactiviteiten te doen.
Wees er snel bij ! VOL = VOL
Na afloop van de voorstelling staat gratis koffie/thee en limonade voor je klaar.
Kaartjes zijn te koop via:
www.theaterdebinding.nl
Foto aangeleverd: tekening gemaakt door Sieb Posthuma
 

Facebook Commentaar

Vorig artikelMeer inspiratie voor wandelaar op nieuwe website Noord-Hollandpad
Volgend artikelLangedijk Amusetour Langedijk 30 augustus 2020