Home Gemeentenieuws Recreatieschap Geestmerambacht is benieuwd naar je mening

Recreatieschap Geestmerambacht is benieuwd naar je mening

Recreatieschap Geestmerambacht zorgt en beheert het Geestmerambacht, Park van Luna en tussenliggend de Groene Loper.
Om de ontwikkeling van recreatie, landschap en natuur in deze gebieden als een doorlopend geheel vorm te geven is het Recreatieschap samen met inwoners en ondernemers in gesprek gegaan in diverse participatietrajecten. De uitkomsten zijn vormgegeven in een conceptvisie ‘Recreatiegebieden Geestmerambacht 2030′.
Recreatieschap Geestmerambacht is benieuwd naar je mening. Zij verzamelen alle reacties zodat die meegenomen kunnen worden in het vormgeven van de definitieve visie en de uitvoeringsprogramma’s.

Je kunt tot 1 september reageren via www.geestmerambacht.nl/contact

Toekomstvisie Recreatiegebieden Geestmerambacht 2030

Recreatieschap Geestmerambacht zorgt en beheert het Geestmerambacht, Park van Luna en tussenliggend de Groene Loper. Om de ontwikkeling van recreatie, landschap en natuur in deze gebieden als een doorlopend geheel vorm te geven is het Recreatieschap samen met inwoners en ondernemers in gesprek gegaan in diverse participatietrajecten. De uitkomsten zijn vormgegeven in een conceptvisie ‘Recreatiegebieden Geestmerambacht 2030'.Recreatieschap Geestmerambacht is benieuwd naar je mening. Zij verzamelen alle reacties zodat die meegenomen kunnen worden in het vormgeven van de definitieve visie en de uitvoeringsprogramma’s. Je kunt tot 1 september reageren via www.geestmerambacht.nl/contact

Geplaatst door Gemeente Langedijk op Dinsdag 7 juli 2020

Facebook Commentaar

Vorig artikelMuseum BroekerVeiling en gemeente Langedijk van start met toekomstvisie
Volgend artikelMag ik straks ook weer meedoen ?