Home Gemeentenieuws Wonen Plus Welzijn zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het lokaal vervoer.

Wonen Plus Welzijn zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het lokaal vervoer.

Langedijk – In opdracht van de gemeente Langedijk start Wonen Plus Welzijn Langedijk met een nieuw project Lokaal Vervoer. Hiervoor zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Ondersteunt u graag anderen en bent u in het bezit van een rijbewijs? Of bent u goed in het maken van planningen en roosters? Dan zoeken we u.
De dienst Lokaal Vervoer is beschikbaar voor inwoners van Langedijk die niet de mogelijkheid hebben gebruik te maken van andere geboden vervoersmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de buurtbus of regiotaxi. In deze tijd van corona bieden we deze dienst aan volgens de richtlijnen van de RIVM.
Het vervoer vindt plaats binnen de grenzen van de gemeente Langedijk. Er kan overdag, tijdens werkdagen, gebruik van worden gemaakt. WPW heeft hiervoor een elektrische auto beschikbaar.
Vrijwilliger Lokaal Vervoer
De vrijwilliger Lokaal Vervoer brengt en haalt met de auto inwoners van Langedijk naar bijvoorbeeld een verjaardag, bezoek aan familie enzovoort. Het vervoer vindt plaats van deur tot deur. Hij of zij wordt doordeweeks per dagdeel ingezet.
Vrijwilligers Planning Lokaal Vervoer
De vrijwilliger Planning Lokaal Vervoer maakt roosters voor de vervoersvrijwilliger. De inzet is doordeweeks, hij of zij wordt twee tot drie uur per ochtend ingezet in de Anbouw, Dorpsstraat 610, 1723 HJ Noord-Scharwoude.
Interesse in één van deze vrijwillige functies? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn Langedijk via telefoon 0226-318050 of mail langedijk@wonenpluswelzijn.nl
3 keer gedeeld
Leuk

Opmerking plaatsen
Delen
Facebook Commentaar

Vorig artikelDe overhaal in Broek op Langedijk heeft een nieuwe motor
Volgend artikelTabaksshop Vivant in Heerhugowaard overvallen dader aangehouden