Home Nieuws Een ontspannen kerst voor allemaal!

Een ontspannen kerst voor allemaal!

Corona, sint- en kerststress. Zijn de feestdagen voor velen normaal al een uitdaging. Dit jaar wordt de stress nog meer opgevoerd door alle corona-maatregelen.
Vieren we kerst? Fysiek of online en met wie en hoeveel personen? Wie wil wat voor cadeau en hoe krijgen we dat cadeau tijdig bij de ander?
Learn2beyou helpt deze decembermaand mensen te ontspannen in een hectische periode. Via de online rust in je hoofd training. Coronaproof, praktisch en met direct effect.
Wij willen dat iedereen kan genieten van het (online) samen zijn i.p.v. zich geïrriteerd en gestrest te voelen door alles wat niet kan en niet lukt. Kerst is de tijd waarin liefde en ontspanning hoogtij mogen vieren.
En omdat wij het belangrijk vinden dat anderen EN de natuur hier baat bij hebben, is de online rust in je hoofd training nu tijdelijk beschikbaar als geschenkset. Online verkrijgbaar via: www.learn2beyou.nl/zen-again-cadeau.html
De rustgevende Boeddhakaars is gemaakt door de mensen van de dagbesteding de Vonder van Esdégé-Reigersdaal. De Shampoobar is geheel vegan, planetproof en parfum vrij. De Ruby chocolade is handgemaakt door Puur Geluk Chocolade.
Kortom met dit cadeau steun je de lokale ondernemer, dagbesteding, natuur EN diegene voor wij jij dit cadeau koopt.

Facebook Commentaar

Vorig artikelOnline campagne waarschuwt 40-plussers voor dateoplichters
Volgend artikelHondentotaal geeft korting op het hele assortiment