Home Noord-holland actueel Wil je ook jouw marketing ideeën omzetten in acties?

Wil je ook jouw marketing ideeën omzetten in acties?

Ben je druk bezig met je onderneming? Sluit je mooie deals, rond je mooie projecten af en ben je vooral bezig met ondernemen? Dat is goed! Maar… sluimert er ergens in je achterhoofd een stemmetje ‘ik zou wat meer aan social media moeten doen’, of… ‘hoe kan ik van mijn bestaande klanten, terugkerende klanten maken?’ Of… ‘ik heb veel ideeën, maar geen idee hoe ik die het beste uit kan voeren?’ Is dit herkenbaar voor je?

Wat zou het geweldig zijn als er iemand is die je hierin kan helpen!?  Iemand die mee kan kijken, sparren en er samen met jou ervoor kan zorgen dat je wèl reclame maakt voor je onderneming?

Aangenaam! Mijn naam is Annemarie Kat en ik ben die ‘iemand’! Met Frisse Wind Marketing help ik enthousiaste ondernemers om hun marketing ideeën om te zetten in acties. Ik help bij het opzetten en onderhouden van social media kanalen en ik ben jouw sparringpartner bij marketingvraagstukken.

Dus… wil je in 2021 groeien met je bedrijf? Wil je meer in de spotlights staan, ga je voor meer naamsbekendheid en ben je toe aan meer wind in je zeilen? Neem dan contact met mij op! In ons eerste (gratis) gesprek kijken we wat ik voor je kan betekenen en geef ik je al direct nuttige en bruikbare tips.

Je kunt me bereiken op 06-14382466 of kijk op www.frissewindmarketing.nl 

Facebook Commentaar

Vorig artikelSneltesten in onderwijs van start
Volgend artikelMeeste vakantiegangers kiezen ook in 2021 voor Nederland