Home Nieuws Heerhugowaard Boodschappenvrijwilligers gezocht Heerhugowaard

Boodschappenvrijwilligers gezocht Heerhugowaard

Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard is op zoek naar vrijwilligers die het aanspreekt boodschappen te doen voor abonnees. Op dinsdag of woensdag worden de lijsten opgehaald, waarna de mensen op donderdag de boodschappen ontvangen. Twee personen doen boodschappen voor maximaal vier abonnees.
Wonen Plus Welzijn helpt ouderen en mensen in een kwetsbare situatie langer zelfstandig thuis te wonen, door middel van het verlenen van praktische diensten. Abonnees kunnen contact opnemen met het servicepunt om een praktische dienst aan te vragen. Denk hierbij aan vervoer naar ziekenhuis, een tuinklus, boodschappen of een klusje in huis. Als vrijwilliger van de boodschappendienst is het belangrijk goed te kunnen omgaan met mensen en samen te kunnen werken met de andere (vrijwillige) collega’s.
Enthousiast geworden na het lezen van deze oproep? Om deel uit te maken van deze inspirerende groep, graag een bericht sturen met uw naam, adres en telefoonnummer naar: heerhugowaard@wonenpluswelzijn.nl. Of vraag meer informatie via het telefoonnummer van servicepunt Wonen Plus Welzijn Heerhugowaard: tel. 072-5717170 (tussen 09.00 en 12.00 uur).

Facebook Commentaar

Vorig artikelSnip Biljarts terug van weggeweest
Volgend artikelTWEEDAAGSE ZWERFTOCHT MET EEN ELEKTRISCHE AKKERSCHUIT