Home Regio nieuws Danscentrum Chantal is weer geopend

Danscentrum Chantal is weer geopend

Danscentrum Chantal is een grote dansschool met 3 lokaties in Julianadorp, Schagen en Obdam. Met maar liefst 15  verschillende lesstijlen een team aan 14 docenten gaan wij vanaf maandag 17 augustus weer van start.
In Schagen hebben wij een hele scala aan assortiment en dus heel veel keus voor jonge en volwassen dansers. Van peuter en kleuterdans, tot dance hall en moderne dans. Van klassiek ballet vanaf 4 jaar tot moderne dans.
Voor de volwassen danser hebben wij dance mix, Barre workout en tap lessen. Ook gaan onze 6 wedstrijdteams dit jaar weer de strijd aan door het hele land bij verschillende dans organisaties.
ONGEDWONGEN EN LAAGDREMPELIG
De sfeer in Danscentrum Chantal is ongedwongen. Het plezier in dansen staat voorop. Bij ons ligt de aandacht voor de individuele leerling en staat dansplezier voorop. Wil je wel, maar vind je het ook een beetjes spannend? Geen probleem! Je kunt rustig eens komen kijken en mee dansen. Of wat verschillende lessen proberen.
Willen kinderen van dansen hun beroep maken? Dan ben je bij Danscentrum Chantal aan het juiste adres. Er is ruimte om je te ontwikkelen in verschillende stijlen en uit de selectieklassen zijn al meerdere leerlingen doorgestroomd naar de grote dansopleidingen.
Voor het lesrooster kunt u kijken op
https://www.danscentrumchantal.nl/rooster-schagen/
En PROEFLES is altijd gratis. Deze kun je aanvragen via
info@danscentrumchantal.nl
of 06 -31787748. Een appje mag ook

Facebook Commentaar

Vorig artikel‘Buurtbus-taxi’ als tijdelijk alternatief voor de buurtbussen
Volgend artikelBas de boer is zaterdag vertrokken voor alternatieve tocht tegen kanker