Home Sport Vakantiespelen van 22 tot en met 26 februari

Vakantiespelen van 22 tot en met 26 februari

Van 22 tot en met 26 februari organiseert de gemeente Hoorn in samenwerking met Stichting Netwerk de vakantiespelen Hoorn. De activiteiten zijn dagelijks van 10:00 uur tot 11:30 uur voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De activiteiten zijn gratis na inschrijving via www.hoornbeweegt.nl.

Wethouder sport Kholoud Al Mobayed: “In tijden van het coronavirus willen we kinderen kunnen laten genieten van spelen, sociale contacten en sport. In de voorjaarsvakantie organiseren we altijd al vakantiespelen, maar juist nu is het extra belangrijk dat we kinderen sport en spel kunnen bieden. Het is goed voor hun ontwikkeling en gezondheid. Ik ben blij dat het kan doorgaan en op een verantwoorde manier georganiseerd is.”

Activiteiten

Kinderen gaan in groepjes van 10 buiten lekker actief bezig zijn met voetballen, hockeyen en allerlei spelletjes. Elke groep krijgt een begeleider en deze gaat met de groep mee naar de activiteiten. Het kan nog koud zijn. Iedereen moet zorgen voor voldoende warme en ventilerende kleding. Deelname is op eigen risico.

Inschrijven

Inschrijving voor de gratis activiteiten is verplicht en kan via www.hoornbeweegt.nl. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Alle activiteiten vinden van 10:00 uur tot 11:30 uur plaats op de onderstaande dagen en locaties:

Facebook Commentaar

Vorig artikelInspirerend cultuuronderwijs voor alle Noord-Hollandse leerlingen
Volgend artikelMan op klaarlichte dag doodgeschoten in Bergen